המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-190 מעלות.
משמנים קלות תבנית שקעים.
בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים ביחד לקבלת בלילה אחידה.
בעזרת כף יוצקים מהתערובת בשקעים, עד לגובה של 3/4.
אופים כ-20 דקות עד שהגבינה נמסה ומשחימה מעט.
מוציאים מהתנור ומצננים כ-10 דקות.
מחלצים בעדינות מתבנית השקעים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0