המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-190 מעלות.
משמנים קלות תבנית שקעים.
בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים ביחד לקבלת בלילה אחידה.
בעזרת כף יוצקים מהתערובת בשקעים, עד לגובה של 3/4.
אופים כ-20 דקות עד שהגבינה נמסה ומשחימה מעט.
מוציאים מהתנור ומצננים כ-10 דקות.
מחלצים בעדינות מתבנית השקעים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0