המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את השמנת עם הפודינג ומכניסים לשקית זילוף.
מוזגים את מנת האספרסו לכוס החלב.
טובלים פתי בר בכוס החלב ומניחים על מגש עם נייר אפייה.
מזליפים קצפת על הפתי בר.
מניחים שכבה שנייה של פתי בר טבול בחלב על שכבת הקצפת.
מכניסים למקפיא לשעה. *לגרסת פרווה - המירו את השמנת המתוקה לצמחית ואת החלב לחלב סויה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0