המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים ומנקים את הפטריות. חותכים לחתיכות בינוניות.
ממיסים 20 גרם מחמאה במחבת, מעבירים את כל הפטריות ומטגנים כדקה, מערבבים אותם במחבת ומחכים עוד כשתי דקות, או עד שהפטריות מגירות נוזלים ומתכווצות.
מתבלים בשום ומלח, ויוצקים את היין. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומערבבים כל כמה דקות את הפטריות למשך מס' דק', עד לאידוי הנוזלים ושהפטריות מזהיבות.
מורידים מהאש, ואם רוצים מוסיפים את הגרעינים/קשיו. ניתן להגיש על מצע חסה ו/או כתוספת חמה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0