המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חוצים כל מלאווח לשניים ואופים אותו כ-9 דקות בשישים מעלות.
להכנת הרוטב: מטגנים עגבנייה חתוכה דק עם שום ובצל. מוסיפים מעט מים (3 כפות) ומבשלים כמה דק'. מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים לפי הטעם.
מוצאים את המאלווח מהתנור, מורחים את הרוטב ומעל הרוטב שמים תוספות כמו: עגבנייה, תירס, גמבה, טונה וכיו"ב, מעל מוסיפים את הגבינה המגורדת.
אופים כ-15 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0