המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ומכסים במגבת ל-60 דקות תפיחה.
פותחים ומקמחים את הבצק ומכסים שוב ל-60 דקות תפיחה.
מחלקים את הבצק ל-5 חלקים, משטחים כל חלק ומורחים כף ממרח שוקולד על כל משטח וסוגרים את הבצק.
משטחים שוב כל חלק.
מחממים את החמאה במחבת.
מטגנים את המלאווח 2 דקות מכל צד, מוציאים ומעטרים באבקת סוכר. בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0