המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב הכל בלי המרגרינה ולתת לבצק לנוח 10 דקות
לאחר מכן לעשות בין 12- ל14 עיגולים
לחתוך את המרגרינה ללמספר העיגולים בצורה אורכית. לחצות את המרגרינה לחצי ולאחר מכן לעשות מהם פסים.
לרדד כל עיגול ולקחת חתיכת מרגרינה ולמרוח אותה על הבצק ולאחר מכן לסגור את בבצק המרודד בצורת מעטפה.
לשים במגש עם ניילון ולאחר מכן להניח עליהם את הבצק המרודד, לכסות בניילון לתת לו להתקשות מעט.
פותחים את הבצק עוד פעמיים ומרדדים. בפעם האחרונה משאירים פתוח.
מקפיאים לפני הכנה. כדי שיהיה קל יותר בפתיחה לגזור ניילוונים בגודל מתאים לבצק המרודד ולשים אחד על השני.
מטגנים עד שמזהיב בתיאבון!!!!!!!!!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0