בקערה נפרדת להעביר את קמח התירס וליצוק אליו את תערובת החלב הרותח בבת אחת. לערבב במהירות שלא ייווצרו גושים. להוסיף מיד את החמאה ולערבב עד שתימס.
שלב 4
0 דקות
בהדרגה ותוך בחישה להוסיף את החלמונים אחד-אחד, עד קבלת תערובת אחידה.
שלב 5
0 דקות
לקפל לתערובת את קצף החלבונים.
שלב 6
0 דקות
להעביר לתבנית משומנת.
שלב 7
20 דקות
לאפות בתנור חם 170-180 מעלות, עד שהעוגה מזהיבה.
*ניתן להמיר את החמאה במרגרינה ואת מקל הווניל בשקית סוכר וניל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
7
להקציף 3-4 חלבונים ולשמור בנפרד.
שלב 2
מתוך
7
להרתיח חלב עם סוכר, להוסיף חתיכות לחם לבן ווניל.
שלב 3
מתוך
7
בקערה נפרדת להעביר את קמח התירס וליצוק אליו את תערובת החלב הרותח בבת אחת. לערבב במהירות שלא ייווצרו גושים. להוסיף מיד את החמאה ולערבב עד שתימס.
שלב 4
מתוך
7
בהדרגה ותוך בחישה להוסיף את החלמונים אחד-אחד, עד קבלת תערובת אחידה.
שלב 5
מתוך
7
לקפל לתערובת את קצף החלבונים.
שלב 6
מתוך
7
להעביר לתבנית משומנת.
שלב 7
מתוך
7
לאפות בתנור חם 170-180 מעלות, עד שהעוגה מזהיבה.
*ניתן להמיר את החמאה במרגרינה ואת מקל הווניל בשקית סוכר וניל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0