המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף 3-4 חלבונים ולשמור בנפרד.
להרתיח חלב עם סוכר, להוסיף חתיכות לחם לבן ווניל.
בקערה נפרדת להעביר את קמח התירס וליצוק אליו את תערובת החלב הרותח בבת אחת. לערבב במהירות שלא ייווצרו גושים. להוסיף מיד את החמאה ולערבב עד שתימס.
בהדרגה ותוך בחישה להוסיף את החלמונים אחד-אחד, עד קבלת תערובת אחידה.
לקפל לתערובת את קצף החלבונים.
להעביר לתבנית משומנת.
לאפות בתנור חם 170-180 מעלות, עד שהעוגה מזהיבה. *ניתן להמיר את החמאה במרגרינה ואת מקל הווניל בשקית סוכר וניל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0