המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הקמחים עם הסוכר והמלח, ויוצרים גומה באמצע. לתוך הגומה שוברים את ביצים, ומערבבים היטב.
מוסיפים את האשל, החמאה, הקוטג', הגבינה הלבנה והחלב, ומערבבים היטב, עד לקבלת מחית חלקה ללא גושים.
מכניסים את התערובת לתבנית אפייה, ואופים בחום של 180 מעלות עד שהיא מזהיבה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0