המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים לקערה כוס וחצי מהחלב, מוסיפים את הקורנפלור ומי ורדים, ומערבבים היטב עד שכל גושי הקורנפלור נעלמים.
לסיר גדול יוצקים את יתרת החלב, שמנת המתוקה וסוכר ומחממים תוך ערבוב מדי פעם, עד לסף רתיחה.
מוסיפים את הקורנפלור המומס ומערבבים ללא הפסקה כדקה וחצי שתיים, עד שהתערובת מסמיכה מאד ומתחילה לרתוח. בבעבוע הראשון מסירים מהאש.
יוצקים את המלבי החם לקערה, מכסים את פני המלבי בניילון נצמד (למנוע קרום) ומניחים במקרר ל-4 שעות לפחות.
מסירים את הניילון הנצמד מפני המלבי והופכים את הקערה על צלחת הגשה גדולה, מפזרים פיסטוקים ושופכים מעל את הסירופ האדום. אני העדפתי לשים פיסטוקים ולשפוך סירופ אדום לכל אחד בצלחתו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0