יוצקים לקערה כוס וחצי מהחלב, מוסיפים את הקורנפלור ומי ורדים, ומערבבים היטב עד שכל גושי הקורנפלור נעלמים.
שלב 2
0 דקות
לסיר גדול יוצקים את יתרת החלב, שמנת המתוקה וסוכר ומחממים תוך ערבוב מדי פעם, עד לסף רתיחה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הקורנפלור המומס ומערבבים ללא הפסקה כדקה וחצי שתיים, עד שהתערובת מסמיכה מאד ומתחילה לרתוח. בבעבוע הראשון מסירים מהאש.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את המלבי החם לקערה, מכסים את פני המלבי בניילון נצמד (למנוע קרום) ומניחים במקרר ל-4 שעות לפחות.
שלב 5
0 דקות
מסירים את הניילון הנצמד מפני המלבי והופכים את הקערה על צלחת הגשה גדולה, מפזרים פיסטוקים ושופכים מעל את הסירופ האדום. אני העדפתי לשים פיסטוקים ולשפוך סירופ אדום לכל אחד בצלחתו.
שלב 1
מתוך
5
יוצקים לקערה כוס וחצי מהחלב, מוסיפים את הקורנפלור ומי ורדים, ומערבבים היטב עד שכל גושי הקורנפלור נעלמים.
שלב 2
מתוך
5
לסיר גדול יוצקים את יתרת החלב, שמנת המתוקה וסוכר ומחממים תוך ערבוב מדי פעם, עד לסף רתיחה.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את הקורנפלור המומס ומערבבים ללא הפסקה כדקה וחצי שתיים, עד שהתערובת מסמיכה מאד ומתחילה לרתוח. בבעבוע הראשון מסירים מהאש.
שלב 4
מתוך
5
יוצקים את המלבי החם לקערה, מכסים את פני המלבי בניילון נצמד (למנוע קרום) ומניחים במקרר ל-4 שעות לפחות.
שלב 5
מתוך
5
מסירים את הניילון הנצמד מפני המלבי והופכים את הקערה על צלחת הגשה גדולה, מפזרים פיסטוקים ושופכים מעל את הסירופ האדום. אני העדפתי לשים פיסטוקים ולשפוך סירופ אדום לכל אחד בצלחתו.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0