המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את החצילים פורסים למטבעות של ס"מ וממליחים. אחרי חצי שעה שוטפים ומייבשים היטב.
פורסים את העגבניות לעיגולים של ס"מ ואת הבשר חותכים לפרוסות דקות מסדרים בסיר שבלול של פרוסה מכל אחד (לשמור על הסדר חציל, בשר, עגבניה וחוזר חציל, בשר, עגבניה)
אחרי שהסיר מלא ואין מקום שמים מעל צלחת ומכסים במים. מוסיפים לימון, מלח ופלפל שחור.
מבשלים על אש קטנה במשך שעתיים.
מגישים עם לחם לא פרוס. בתאבון
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0