המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לוקחים את המלוואח מהפריזר, שמים מעל את הגבינה צהובה וביצה קשה חתוכה לפרוסות.
שמים רוטב שום ואלף האיים ושמים את התוספות שאוהבים: תירס, בצל, טונה, זיתים, פטריות, עגבניות וכל מה שאוהבים - אני אוהבת לשים הכל!
סוגרים מעל עם עוד מלוואח ומכניסים לטוסטר\תנור
זה מוכן כשהמלוואח צהוב וקריספי (כעשר-חמש עשרה דקות).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0