המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוציאים את המלוואח להפשרה.
מחממים מחבת, רק לאחר שהוא חם מוסיפים מרגרינה.
לאחר המסת המרגרינה על פני כל המחבת מתחילים בטיגון המלוואח.
מטגנים כמה דקות, כשנראות בועות על המלוואח הופכים וממתנים עד שנוצרות בועות.
בינתיים טורפים ביצה עם מלח, יוצקים את הביצה על המלוואח והופכים. ממשיכים לטגן עד שהביצה מוכנה.
מגררים עגבניות על פומפייה, מוסיפים מלח גס וטובלים מלוואח-ביצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0