המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ללוש את כל המצרכים יחד.
לתת לבצק מנוחה כ- 10 דקות וללוש שוב.
לחלק את הבצק ל - 10-14 עיגולים יפים.
מניחים את העיגולים על מגש, משמנים מעט את הידיים ומורחים את השמן על כל אחד מהעיגולים.
סוגרים בשקית ניילון רגילה לכ- 5-6 שעות - כמה שיותר - יותר טוב ונוח לעבוד עם הבצק.
ממסים מרגרינה במיקרוגל. פותחים אחד מהעיגולים, בתחילה עם מערוך ואח"כ עם הידיים. מותחים יפה לעלה עגול ודק. להיזהר שלא יקרע.
מורחים עם היד את המרגרינה המומסת ומקפלים את העלה אחד מול השני (לשלוש), כך שיווצר פס שטוח ורחב.
לאחר מכן מקפלים מלמעלה למטה עד שנקבל מלבן מקופל.
מקפלים כך את כולם ומכניסים למקרר ל- 60 דקות.
מוציאים מהמקרר, פותחים את הבצק עם המערוך לעיגול יפה ומטגנים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
בתימן לא היה מרגרינה אז המתכון לא תימני מקורי
הצג מתכונים נוספים
הערות 1