המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בסיר 3 כפות שמן קנולה.
ממלאים את הירקות בתערובת הבשר והאורז עד ל-3/4 גובה הירק.
מפרידים את הבצל לפרוסות. מניחים באמצע קצת מהמלית וסוגרים. מסדרים את שאר הירקות בסיר.
מרכזים בקערה את מרכיבי הרוטב, מערבבים ושופכים על הממולאים.
מרתיחים כעשר דקות על אש גבוהה.
מנמיכים את האש ומבשלים 45 דקות.
מדי פעם מוזגים עם כף מהרוטב בסיר על כל הממולאים.
לאחר הבישול יש לתת לתבשיל לנוח כעשר דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0