המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצלים עם מעט שמן זית.
צולים את הכבד בתנור עד שכל הנוזלים יוצאים.
מוציאים את הבצל לקערה, ומטגנים את הכבד עם השמן של הבצל .
שולקים את הביצים עם הגזר, מוציאים מהמים ומקלפים את הביצים.
שוטפים את הפטרוזיליה.
טוחנים במכונת בשר את הכבד עם הבצל, הגזר, הביצים והפטרוזיליה. שופכים אל תך קערה ושמים חצי כף כמון ומלח לפי הטעם, ובתיאבון,
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0