המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים הבצלים, ומטגנים עד שיהיו שקופים.
חולטים עגבניות במים רותחים, מעבירים למי קרח וקולפים אותן. קוצצים את העגבניות במעבד מזון, ומוסיפים אותן למחבת עם הבצל. מתבלים במלח, פלפל וכפית סוכר (טועמים ומתקנים תיבול אם צריך).
מבשלים על להבה נמוכה עד שהתבשיל מסמיך.
לפני סוף הבישול, מוסיפים לו ביצה מקושקשת ומערבבים היטב. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0