המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את הסוכריות והמים בסיר על אש קטנה מאוד.
בוחשים בכף עץ עד שהסוכריות נמסות ונוצר רוטב.
אסור שהרוטב ירתח.
שמים את החיטה התפוחה בקערה ויוצקים עליה את רוטב הסוכריות.
מערבבים במזלג עד של החיטה התפוחה תהיה מכוסה ברוטב.
משמנים את הידים בשמן.
לוקחים חופן מהתערובת ויוצרים כדור בגודל תפוח-עץ קטן. מהדקים היטב בכפות הידים. עושים 8 כדורים.
מרכיבים שני כדורים אחד על השני. טובלים סוכריות צבעוניות ברוטב שנשאר בסיר ומדביקים אותם לאיש כעינים ופה. אפשר לצרף לכל איש שלג מקל סבא של סוכריות.
אפשר להכין 16 כדורים קטנים בגודל אגוזים, לגלגל אותם בקוקוס ולהגיש אותם כממתקים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0