במחבת חמה (ללא שומן), יש לקלות את תערובת האגוזים, בערבוב תמידי (כ-5 דקות).
שלב 2
0 דקות
להוריד מהאש ולצנן קלות בצד.
שלב 3
0 דקות
את השוקולד והשמנת יש להמיס יחדיו עד לקבלת בלילה חלקה ושוקולדית.
שלב 4
5 דקות
בתבנית בינונית המרופדת בנייר אפיה ומשומנת קלות בספריי שמן. יש לפזר את תערובת האגוזים הקלויה ואת הצימוקים (ניתן להמיר את הצימוקים בחמוציות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) באופן שווה ויפה מסביב.
שלב 5
0 דקות
מעל תערובת האגוזים יש ליצוק את בלילת השוקולד ולשטח יפה, כשכל האגוזים מכוסים בשוקולד.
שלב 6
0 דקות
להעביר את התבנית למקרר.
שלב 7
0 דקות
כשהתערובת התקשתה יש להוציא מהתבנית, להסיר את נייר האפיה ולחתוך לחתיכות,
שלב 8
0 דקות
לאחסן בתוך קופסה סגורה ולשמור בקירור.
שלב 1
מתוך
8
במחבת חמה (ללא שומן), יש לקלות את תערובת האגוזים, בערבוב תמידי (כ-5 דקות).
שלב 2
מתוך
8
להוריד מהאש ולצנן קלות בצד.
שלב 3
מתוך
8
את השוקולד והשמנת יש להמיס יחדיו עד לקבלת בלילה חלקה ושוקולדית.
שלב 4
מתוך
8
בתבנית בינונית המרופדת בנייר אפיה ומשומנת קלות בספריי שמן. יש לפזר את תערובת האגוזים הקלויה ואת הצימוקים (ניתן להמיר את הצימוקים בחמוציות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) באופן שווה ויפה מסביב.
שלב 5
מתוך
8
מעל תערובת האגוזים יש ליצוק את בלילת השוקולד ולשטח יפה, כשכל האגוזים מכוסים בשוקולד.
שלב 6
מתוך
8
להעביר את התבנית למקרר.
שלב 7
מתוך
8
כשהתערובת התקשתה יש להוציא מהתבנית, להסיר את נייר האפיה ולחתוך לחתיכות,
שלב 8
מתוך
8
לאחסן בתוך קופסה סגורה ולשמור בקירור.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0