המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שמים את תפוחי האדמה בשקית קוקי. סוגרים אותה ומחוררים את השקית בעזרת מזלג.
מכניסים למיקרוגל ל-10 דקות ומקררים מעט. פותחים את השקית וחוצים כל תפוח אדמה לחצי, לאורכו.
מערבבים בקערה את כל החומרים, למעט השוקיים, לתערובת אחידה. מוסיפים את השוקיים ומערבבים, ולבסוף מוסיפים את חצאי תפוחי האדמה, מערבבים קלות ומעבירים לתבנית.
מכסים בנייר כסף ואופים כ - 30 דקות.
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כ - 20 דקות או עד שהכול מזהיב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0