המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשטוף היטב את תפוחי האדמה.
לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות דקות, אבל לא עד הסוף. וזאת, על מנת שניצור מניפה.
לצקת לקערית חצי כוס שמן זית, להוסיף את שיני השום הכתושות, עלי הטימין והרוזמרין. את הפפריקה המתוקה, וכן את המלח והפלפל הגרוס. מערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד.
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית או כלי חסין חום. מברישים היטב את תפוחי האדמה גם בין החיתוכים עם השמן והתבלינים. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות למשך של כ-60 דקות, או עד שהתפוחי אדמה רכים.
מסירים את רדיד האלומיניום, וממשיכים לאפות במשך כ-40 דקות נוספות, עד השחמת תפוחי האדמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0