המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקערה רחבה מוזגים מים, 1 כף מלח ו-1כף סוכר ומערבבים.
מכניסים פנימה את העופות ומשרים כשעתיים.
מייבשים אותם היטב.
בינתיים חותכים את כל הירקות לחתיכות גסות.
אופים אותם בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות טורבו כחצי שעה. מקררים היטב.
מערבבים בקערה ביצים, רוטב ברביקיו, 1 כפית מלח ו-1 כפית פלפל שחור.
בקערה נוספת שמים קמח עם מלח ופלפל לפי הטעם ועוד קערה עם פירורי לחם.
טובלים את העוף/ירקות בקמח, ואז לביצה ומסיימים בפירורי הלחם.
מטגנים בשמן עמוק שחומם היטב. כדי לדעת שהשמן חם מספיק מכניסים קיסם לשמן ומצפים לראות בועות סביבו.
את השוקיים מטגנים כרבע שעה ולאחר מכן אופים עוד 10 דקות בתנור בחום של 180 מעלות. את פילה העוף מטגנים 3-4 דקות. את הירקות מטגנים עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0