המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ראשית ניקיון הכנפיים לא פחות חשוב: יש לקצוץ את הציפורן של הכנף, לחלק את הכנף ל 2 חלקים ולהרתיח מים ולהכניס את הכנפיים למים לשתי דקות.
להוציא ולנקות את הנוצות אפילו עם פינצטה.
לשים את הכנפיים בשקית קוקי עם הרוטב לשעתיים לפחות.
להעביר לתבנית לעשות מספר חורים לשקית ולהכניס לתנור בחום 180 מעלות לשעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0