המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ראשית ניקיון הכנפיים, לא פחות חשוב. יש לקצוץ את הציפורן של הכנף. לחלק את הכנף ל 2 חלקים.
להרתיח מים ולהכניס את הכנפיים למים ל-2 דקות רתיחה. להוציא ולנקות את הנוצות, אפילו עם פינצטה.
לערבב את כל החומרים (למעט הכנפיים) עד קבלת רוטב אחיד.
להעביר את הכנפיים ולצקת את הרוטב לשקית קוקי ולהכניס למקרר לשעתיים לפחות.
להעביר לתבנית, לחורר מספר חורים בשקית, ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך שעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0