המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ראשית, ניקיון הכנפיים באופן הבא.
יש לקצוץ את הציפורן של הכנף.
לחלק את הכנף ל 2 חלקים.
להרתיח מים ולהכניס את הכנפיים למים ל 4 דק' רתיחה.
להוציא ולנקות את הנוצות אפילו עם פינצטה.
לאחר הנקיון, להעביר לשקית קוקי עם שאר המרכיבים לשעתיים לפחות.
להעביר לשקית אפיה, לעשות מספר חורים, להניח על תבנית.
להכניס לתנור בחום 180 מעלות ל 60 דקות .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0