המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבדים יחד בבלנדר פרי וסוכר, עד שמתקבלת מחית חלקה לגמרי. מקררים.
מכינים את הקרם: מערבבים 3 כפות חלב קר עם קורנפלור, מוסיפים חלמונים ומערבבים שוב.
מרתיחים את יתרת החלב עם הסוכר. חותכים מקל וניל לאורך, מגרדים גרגרי וניל לחלב, וגם מוסיפים את התרמיל הריק לחלב.
כשהחלב רותח יוצקים אותו על תערובת הקורנפלור, מערבבים היטב, יוצקים הכל חזרה אל סיר הבישול, חוזרים לאש ומרתיחים. תוך כדי ערבוב תמידי, יוצקים על מגש, מכסים מייד בניילון נצמד (צמוד) ומצננים.
מכינים את הפודינג: מקציפים את כל החומרים כ-2.5 דק' (הקצפה לא חזקה מידי).
מרכיבים את המנה: מוציאים מקרם הוניל את תרמיל הוניל הריק. את המקל אפשר לנגב, להשאיר במקום חמים לייבוש ולהכניס לתוך צנצנת זכוכית, מוסיפים סוכר רגיל וסוגרים היטב, כך יש לנו כל הזמן סוכר וניל באיכות גבוהה.
מכניסים את קרם הוניל לתוך קערה, מערבבים היטב, מוסיפים חצי מפודינג הוניל עם פצפוצי שוקולד, מקפלים עם מקצף יד, מוסיפים את כל הפודינג ומקפלים שוב בעדינות לתוך התערובת.
יוצקים לכל כוס כף ממחית הפרי, מזלפים מעל עם שקית זילוף או עם כף חצי מכמות מוס הוניל, יוצקים שוב מחית פרי ומסיימים עם המוס הנותר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0