המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ראשית יש לטגן את הבצל עד תחילת הזהבה.
מוסיפים את הפטריות. ומטגנים עד שהן מתכווצות ומאבדות נוזלים.
מלהיטים את המחבת ומוסיפים את כל חלקי הבשר והתבלינים ומטגנים כ-10 דקות, או עד שכל החלקים עשויים ומבושלים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0