המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ראשית יש לטגן את הבצל עד תחילת הזהבה.
מוסיפים את הפטריות. ומטגנים עד שהן מתכווצות ומאבדות נוזלים.
מלהיטים את המחבת ומוסיפים את כל חלקי הבשר והתבלינים ומטגנים כ-10 דקות, או עד שכל החלקים עשויים ומבושלים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0