המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את כל חלקי העוף וחותכים לחתיכות קטנות למעט הטחולים.
פורסים בצל לטבעות דקות, מטגנים במחבת עם מעט שמן, מזיזים מעט הצידה ומתחילים להכניס את כבדי העוף, הלבבות, הטחולים, ולבסוף חזה העוף החתוך.
מוסיפים תבלינים בנדיבות, מערבבים ביחד עם הבצל ומטגנים הכל על אש קטנה.
להכנת האורז שוטפים היטב אורז בסמטי ומניחים במסננת.
בינתיים מטגנים בסיר חופן גדול של אטריות למרק עם מעט שמן, כשהם מעט מזהיבות מוסיפים את האורז המסונן, שתי כפיות מלח, כף מרק עוף, ושתי כפות שמן.
מוסיפים שלוש כוסות מים רותחים. מבשלים כ-15 דקות, מערבבים בסוף לאורז אחיד עם האטריות.
מגישים בצלחת כאשר האורז למטה - ומעליו מנת המעורב. ניתן להמיר את חזה העוף ברבע קילו פרגיות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0