מנקים את כל חלקי העוף וחותכים לחתיכות קטנות למעט הטחולים.
שלב 2
0 דקות
פורסים בצל לטבעות דקות, מטגנים במחבת עם מעט שמן, מזיזים מעט הצידה ומתחילים להכניס את כבדי העוף, הלבבות, הטחולים, ולבסוף חזה העוף החתוך.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים תבלינים בנדיבות, מערבבים ביחד עם הבצל ומטגנים הכל על אש קטנה.
שלב 4
0 דקות
להכנת האורז שוטפים היטב אורז בסמטי ומניחים במסננת.
שלב 5
0 דקות
בינתיים מטגנים בסיר חופן גדול של אטריות למרק עם מעט שמן, כשהם מעט מזהיבות מוסיפים את האורז המסונן, שתי כפיות מלח, כף מרק עוף, ושתי כפות שמן.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים שלוש כוסות מים רותחים. מבשלים כ-15 דקות, מערבבים בסוף לאורז אחיד עם האטריות.
שלב 7
5 דקות
מגישים בצלחת כאשר האורז למטה - ומעליו מנת המעורב.
ניתן להמיר את חזה העוף ברבע קילו פרגיות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
7
מנקים את כל חלקי העוף וחותכים לחתיכות קטנות למעט הטחולים.
שלב 2
מתוך
7
פורסים בצל לטבעות דקות, מטגנים במחבת עם מעט שמן, מזיזים מעט הצידה ומתחילים להכניס את כבדי העוף, הלבבות, הטחולים, ולבסוף חזה העוף החתוך.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים תבלינים בנדיבות, מערבבים ביחד עם הבצל ומטגנים הכל על אש קטנה.
שלב 4
מתוך
7
להכנת האורז שוטפים היטב אורז בסמטי ומניחים במסננת.
שלב 5
מתוך
7
בינתיים מטגנים בסיר חופן גדול של אטריות למרק עם מעט שמן, כשהם מעט מזהיבות מוסיפים את האורז המסונן, שתי כפיות מלח, כף מרק עוף, ושתי כפות שמן.
שלב 6
מתוך
7
מוסיפים שלוש כוסות מים רותחים. מבשלים כ-15 דקות, מערבבים בסוף לאורז אחיד עם האטריות.
שלב 7
מתוך
7
מגישים בצלחת כאשר האורז למטה - ומעליו מנת המעורב.
ניתן להמיר את חזה העוף ברבע קילו פרגיות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0