המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את חלקי העוף ומרחיקים את הגידים.
חותכים את הכבדים לקוביות בגודל ס"מ וחצי, מפזרים על הבשר בהרט וכמון, ושומרים במקרר.
פורסים את הבצל.
מניחים מחבת ברזל כבדה על האש, כשהמחבת חמה מוסיפים את השמן והשום, מטגנים שלוש דקות תוך בחישה, מוסיפים את פרוסות הבצל ומטגנים תוך בחישה.
מוסיפים אל הבשר,וכשהוא מוכן מפזרים עליו בהרט נוסף ומתבלים במלח.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0