המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את כל הבשר למעט הלבבות והטחול לגודל של סנטימטר וחצי. לאחר מכן מערבבים אותם ביחד עם הלבבות והטחול בקערה.
מחממים מחבת מעט משומנת לחום הכי גבוה שיש ולאחר שהמחבת לוהטת שמים עליה את הבשר. מערבבים כל הזמן עד שהבשר מתחיל לקבל גוון לבנבן מכל הכיוונים.
מוסיפים את הבצל החתוך ומיד אחריו את התבלינים.
ממשיכים להקפיץ כ- 5 דקות עד לדרגת מדיום וול. אפשר לדעת שמוכן על ידי פתיחת שישליק ההודו. אם הוא עשוי בפנים ולא ורוד, סימן שכל שאר החלקים מוכנים.
מומלץ לשפוך מעל את מיצי הבשר, להגיש בפיתה/צלחת יחד עם חמוצים ועמבה שמוסיפה מאוד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0