מביאים לרתיחה בסיר את המרגרינה, השמן והמים. מוסיפים בבת אחת את הקמח והמלח ומערבבים במהירות בכף עץ עד שנוצר גוש בצק שנפרד בקלות מדפנות הסיר.
שלב 2
0 דקות
מעבירים למשטח עבודה ולשים מעט את הבצק עד שהוא מבריק. מצננים לטמפרטורת החדר.
שלב 3
0 דקות
מחממים בסיר על אש קטנה את כל חומרי המלית למעט אבקת הסוכר תוך בחישה בכף עץ, עד שמחית התמרים רכה. מסירים מהאש ומצננים.
שלב 4
0 דקות
יוצרים מהבצק כדורים קטנים בקוטר של 3 ס"מ. מחזיקים כדור ביד אחת ויוצרים חור בכדור עם האצבע של היד השניה. הבצק אמור לעטוף את האצבע בשכבה דקה ככל הניתן. מוציאים את האצבע וממלאים את "אצבעון" הבצק במלית התמרים. סוגרים את החור שבבצק ומגלגלים לכדור.
שלב 5
0 דקות
צובטים את הכדורים במלקחיים המיוחדים למעמול, או באצבעות, כדי ליצור בליטות לאורכם. מנקבים בעדינות במזלג לצד הבליטות.
שלב 6
20 דקות
מניחים את המעמולים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות עד שהם מזהיבים קלות.
מביאים לרתיחה בסיר את המרגרינה, השמן והמים. מוסיפים בבת אחת את הקמח והמלח ומערבבים במהירות בכף עץ עד שנוצר גוש בצק שנפרד בקלות מדפנות הסיר.
שלב 2
מתוך
7
מעבירים למשטח עבודה ולשים מעט את הבצק עד שהוא מבריק. מצננים לטמפרטורת החדר.
שלב 3
מתוך
7
מחממים בסיר על אש קטנה את כל חומרי המלית למעט אבקת הסוכר תוך בחישה בכף עץ, עד שמחית התמרים רכה. מסירים מהאש ומצננים.
שלב 4
מתוך
7
יוצרים מהבצק כדורים קטנים בקוטר של 3 ס"מ. מחזיקים כדור ביד אחת ויוצרים חור בכדור עם האצבע של היד השניה. הבצק אמור לעטוף את האצבע בשכבה דקה ככל הניתן. מוציאים את האצבע וממלאים את "אצבעון" הבצק במלית התמרים. סוגרים את החור שבבצק ומגלגלים לכדור.
שלב 5
מתוך
7
צובטים את הכדורים במלקחיים המיוחדים למעמול, או באצבעות, כדי ליצור בליטות לאורכם. מנקבים בעדינות במזלג לצד הבליטות.
שלב 6
מתוך
7
מניחים את המעמולים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות עד שהם מזהיבים קלות.
הערות 0