מקלפים את החצילים, חותכים אותם לרוחב לפרוסות בעובי 2-3 ס"מ, בכל פרוסה עושים חתך באמצע כמעט עד הסוף כך שנוצר מעין סנדוויץ' חצילים שסופו עדיין מחובר.
שלב 2
10 דקות
מניחים בקערה עם מים, מוסיפים מעט מלח ומשרים כ-10 דקות. מסננים, שוטפים וסוחטים.
שלב 3
20 דקות
מערבבים את כל חומרי תערובת מילוי הבשר לתערובת אחידה, לשים כדקה. רצוי לתת לתערובת לנוח כ-20 דקות במקרר.
ניתן להמיר את בשר הבקר לבשר כבש באותה כמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
0 דקות
לוקחים חופן מתערובת הבשר, וממלאים את החצילים. מהדקים היטב את המילוי אל פנים הירק. חוזרים על הפעולה עם כל הכמות.
שלב 5
3 דקות
טובלים את הפרוסות בקמח, אח"כ בתערובת הביצים ומטגנים במחבת עם שמן חם בגובה של ס"מ אחד. מטגנים כ-3 דקות מכל צד עד שמשחים.
שלב 6
0 דקות
בסיר רחב מוסיפים כפית שמן, מטגנים את השום, מוסיפים מים ואבקת מרק עגבניות ומביאים לרתיחה.
שלב 7
45 דקות
מניחים את החצילים בשתי שכבות. מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.
שלב 8
5 דקות
מכסים את הסיר, וממתינים כ-5 דקות לפני ההגשה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מקלפים את החצילים, חותכים אותם לרוחב לפרוסות בעובי 2-3 ס"מ, בכל פרוסה עושים חתך באמצע כמעט עד הסוף כך שנוצר מעין סנדוויץ' חצילים שסופו עדיין מחובר.
שלב 2
מתוך
8
מניחים בקערה עם מים, מוסיפים מעט מלח ומשרים כ-10 דקות. מסננים, שוטפים וסוחטים.
שלב 3
מתוך
8
מערבבים את כל חומרי תערובת מילוי הבשר לתערובת אחידה, לשים כדקה. רצוי לתת לתערובת לנוח כ-20 דקות במקרר.
ניתן להמיר את בשר הבקר לבשר כבש באותה כמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
מתוך
8
לוקחים חופן מתערובת הבשר, וממלאים את החצילים. מהדקים היטב את המילוי אל פנים הירק. חוזרים על הפעולה עם כל הכמות.
שלב 5
מתוך
8
טובלים את הפרוסות בקמח, אח"כ בתערובת הביצים ומטגנים במחבת עם שמן חם בגובה של ס"מ אחד. מטגנים כ-3 דקות מכל צד עד שמשחים.
שלב 6
מתוך
8
בסיר רחב מוסיפים כפית שמן, מטגנים את השום, מוסיפים מים ואבקת מרק עגבניות ומביאים לרתיחה.
שלב 7
מתוך
8
מניחים את החצילים בשתי שכבות. מבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות.
שלב 8
מתוך
8
מכסים את הסיר, וממתינים כ-5 דקות לפני ההגשה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0