המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בכל פרוסת חציל, חורצים חריץ עמוק למילוי (לא פורסים עד הסוף).
להכנת הרוטב: מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים קצת מפלפל הצ´ילי, שיני שום, בצל בינוני וגבעולי סלרי אמריקאי.
מכסים במכסה ומבשלים כ-10 דקות.
מוסיפים לסיר עגבניות תמר ופרוסות לימונים כבושים ומבשלים כ-35 דקות.
מתבלים בשאריות פלפל הצ´ילי, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה ופלפל שחור.
לקציצות: מערבבים בקערה את דג הלבן הקצוץ, נענע, שמן זית, מלח, פלפל שחור וקינמון.
הרכבת המוסקה: ממלאים בין כל 2 פרוסות חציל מתערובת הקציצות.
מקמחים את החצילים, טובלים בביצה, ושוב מקמחים ומטגנים במחבת (½1 ס"מ גובה שמן).
מעבירים מיד לסיר הרוטב וממשיכים לבשל כ-60 דקות.
בסוף הבישול, מוסיפים את הכוסברה ומכבים את להבת האש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0