המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את תפוחי האדמה, פורסים 3 תפוחי אדמה לפרוסות עבות וחורצים את הפרוסות לא עד הסוף. משרים כ-10 דקות במי מלח ושוטפים.
קוצצים 2 בצלים ואת הפטרוזיליה ומערבבים עם הבשר הטחון בבלנדר. מוסיפים את פרורי הלחם, 3 ביצים ו-2 כפות מים ומערבבים.
ממלאים את פרוסות תפוחי האדמה בתערובת הבשר, מקמחים ומהדקים.
טובלים את תפוחי האדמה בבלילה של 3 ביצים טרופות, כפית רסק עגבניות, מלח ופלפל, ומטגנים.
קוצצים את הבצל, תפוחי האדמה והגזר שנותרו, מטגנים בסיר נפרד עם 2 כפיות רסק עגבניות, הסוכר וקורט פפריקה חריפה.
מעבירים את המפרומים המטוגנים לסיר, יוצקים מעל 2 כוסות מים ומאדים עד להתרככות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0