המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הבשר הטחון, הבצלים, הפטרוזיליה והשום.
סוחטים את הלחם, ומוסיפים לתערובת ביחד עם הפלפל השחור, המלח, הכורכום והביצים.
לוקחים מעט מן התערובת, ממלאים בין 2 פרוסות תפוחי אדמה ומהדקים.
מערבבים את הביצים, רסק העגבניות והמים ליצירת בלילה.
טובלים את תפוחי האדמה הממולאים בקמח, ואז בבלילה.
במחבת עמוקה מחממים שמן, ומטגנים את המפרום
בסיר גדול מחממים שמן. מטגנים את הבצל, הגזר ותפוחי האדמה. מוסיפים את השום, העגבניות, רסק העגבניות והתבלינים. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מסדרים את תפוחי האדמה בסיר הרוטב, ומבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות, עד שתפוחי האדמה מבושלים, והרוטב מסמיך. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0