המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את תפוחי האדמה ובעזרת סכין חדה מאוד חותכים פרוסות, לא חתוכות עד הסוף. משאירים אותן סגורות בצד אחד כמו סנדוויץ' כך שכל פרוסה תהווה זוג.
מניחים אותם בקערה עם מים ומלח.
מניחים בקערה את הבשר הטחון עם הבצל הקצוץ, 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה, כפית מלח, 1/2 כפית כמון, 1/2 כפית כורכום, כפית פלפל שחור, ו-10 כפות שמן קנולה, ומערבבים היטב.
ממלאים כל סנדוויץ' תפוח אדמה בבשר.
שמים שמן עמוק במחבת ומחממים אותו.
לוקחים קערה וטורפים בתוכה את הביצים עם 2 כפות רסק עגבניות, 1/3 כוס מים, 1/2 כפית פפריקה מתוקה, 1/2 כפית פלפל שחור וקורט מלח.
טובלים את תפוחי האדמה בקמח, מנערים מהקמח, מעבירים לבלילת הביצים ומטגנים היטב.
להכנת הרוטב - בסיר רחב מטגנים בצל ומוסיפים 4 עגבניות שגירדנו בפומפייה, מוסיפים כפית מלח, כף אבקת תיבול מרק עוף, 2 כפות פפריקה מתוקה, 1/2 כפית כמון, כפית פלפל שחור, 250 גרם רסק עגבניות, 1/3 כוס שמן קנולה וכוס וחצי מים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את המפרום המטוגן ומבשלים על אש נמוכה כ-35 עד 40 דקות.
מגישים על הקוסקוס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0