המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לוקחים את המצות הגרוסות שהכנו מבעוד מועד בקערה, מוסיפים את החלב (ניתן להמיר את החלב למים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ואת הביצים ומערבבים.
בינתיים, מטגנים הבצל בשמן זית עד להשחמה.
מוסיפים את הבצל לתערובת יחד עם הפטריות או הזיתים (לפי הטעם), מערבבים טוב טוב, ומעבירים למחבת שחוממה מראש עם מעט שמן זית. חשוב לשטח את העיסה שתהיה בגובה שווה בכל המחבת לטיגון אחיד.
יש לטגן על אש בינונית למניעת שריפת המצה בריי. היא אמורה להתבשל טוב מבפנים, וזה יוצא יחסית גבוה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0