לוקחים את המצות הגרוסות שהכנו מבעוד מועד בקערה, מוסיפים את החלב (ניתן להמיר את החלב למים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ואת הביצים ומערבבים.
שלב 2
0 דקות
בינתיים, מטגנים הבצל בשמן זית עד להשחמה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הבצל לתערובת יחד עם הפטריות או הזיתים (לפי הטעם), מערבבים טוב טוב, ומעבירים למחבת שחוממה מראש עם מעט שמן זית. חשוב לשטח את העיסה שתהיה בגובה שווה בכל המחבת לטיגון אחיד.
שלב 4
0 דקות
יש לטגן על אש בינונית למניעת שריפת המצה בריי. היא אמורה להתבשל טוב מבפנים, וזה יוצא יחסית גבוה.
שלב 1
מתוך
4
לוקחים את המצות הגרוסות שהכנו מבעוד מועד בקערה, מוסיפים את החלב (ניתן להמיר את החלב למים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ואת הביצים ומערבבים.
שלב 2
מתוך
4
בינתיים, מטגנים הבצל בשמן זית עד להשחמה.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את הבצל לתערובת יחד עם הפטריות או הזיתים (לפי הטעם), מערבבים טוב טוב, ומעבירים למחבת שחוממה מראש עם מעט שמן זית. חשוב לשטח את העיסה שתהיה בגובה שווה בכל המחבת לטיגון אחיד.
שלב 4
מתוך
4
יש לטגן על אש בינונית למניעת שריפת המצה בריי. היא אמורה להתבשל טוב מבפנים, וזה יוצא יחסית גבוה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0