מרטיבים את המצות במים ומניחים להן לנוח כ-5 דק' על מגבת.
שלב 2
0 דקות
בצלחת או קערה רחבה טורפים את הביצים, מוסיפים חלב לריכוכן, ומתבלים במלח ופפריקה לפי הטעם.
שלב 3
0 דקות
משהתרככו המצות, חצו אותן במרכזן לשתיים, ושוב חצו לשתיים, כך שנוצרות לכם 4 רבעים של מצה אחד על השני.
שלב 4
0 דקות
הדליקו את הגז וחממו את השמן.
שלב 5
0 דקות
על החלק התחתון של המצה מרחו שכבה של גבינה בולגרית (אפשר כמובן גם לגוון עם גבינה צהובה, או לערבב), סגרו עליה את השלב הבא, ומרחו גם עליו, עד שמתקבל סנדביץ רב שכבות.
שלב 6
0 דקות
טבלו את הסנדביץ היטב בתערובת הביצים, ומיד העבירו אל המחבת עם השמן החם. טגנו משני הצדדים, הוציאו ואכלו חם.
שלב 7
0 דקות
אפשרות נוספת היא להמתין עם המצה הרטובה זמן רב יותר, עד שהיא ממש מתרככת. על המצה השלמה מורחים את שכבת הגבינה, מגלגלים, טובלים בתערובת הביצה, ומטגנים.
שלב 1
מתוך
7
מרטיבים את המצות במים ומניחים להן לנוח כ-5 דק' על מגבת.
שלב 2
מתוך
7
בצלחת או קערה רחבה טורפים את הביצים, מוסיפים חלב לריכוכן, ומתבלים במלח ופפריקה לפי הטעם.
שלב 3
מתוך
7
משהתרככו המצות, חצו אותן במרכזן לשתיים, ושוב חצו לשתיים, כך שנוצרות לכם 4 רבעים של מצה אחד על השני.
שלב 4
מתוך
7
הדליקו את הגז וחממו את השמן.
שלב 5
מתוך
7
על החלק התחתון של המצה מרחו שכבה של גבינה בולגרית (אפשר כמובן גם לגוון עם גבינה צהובה, או לערבב), סגרו עליה את השלב הבא, ומרחו גם עליו, עד שמתקבל סנדביץ רב שכבות.
שלב 6
מתוך
7
טבלו את הסנדביץ היטב בתערובת הביצים, ומיד העבירו אל המחבת עם השמן החם. טגנו משני הצדדים, הוציאו ואכלו חם.
שלב 7
מתוך
7
אפשרות נוספת היא להמתין עם המצה הרטובה זמן רב יותר, עד שהיא ממש מתרככת. על המצה השלמה מורחים את שכבת הגבינה, מגלגלים, טובלים בתערובת הביצה, ומטגנים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0