המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר עם מים רותחים מניחים 2-3 כפות שטוחות של מלח, מכניסים את קוביות תפוחי האדמה, מבשלים עד שהם רכים למעיכה.
מוציאים את המים מהסיר ומשאירים מעט מאוד מים בסיר (כף מים), מוסיפים את המרגרינה, חצי כפית פלפל שחור, מעט מלח וחצי כפית מרק עוף ומועכים טוב-טוב, תוך כדי מערבבים עד לקבלת פירה, מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה ומערבבים.
מרטיבים מעט את המצות, מניחים על מגבת יבשה ומכסים לספיגה מספר דקות. מחממים את המחבת עם השמן.
חותכים כל מצה לשניים לאורך, בכל חתיכה מניחים כף מהתערובת שהכנו בסיר, במרכז החתיכה, מגלגלים, טובלים בביצה הטרופה ומטגנים מכל הכיוונים עד לקבלת צבע זהוב.
אפשר להוסיף בשר טחון לתערובת, אם רוצים גרסא בשרית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0