המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב מחממים שמן זית, מטגנים את ראש השום, קצוץ קלות, מוסיפים פפריקה מתוקה, רסק עגבניות ומטגנים לדקה.
מוסיפים חומץ, עגבניות מגורדות ללא קליפה עם מעט סוכר, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות.
מוסיפים ציר בקר (ניתן להמיר גם במים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מלח, קימל טחון, כמון, פלפל שחור ומבשלים על אש קטנה. מוסיפים את הפלפלים האדומים היבשים.
חוצים את הלבבות ל-2 ומנקים מהשומן, מערבבים עם מלח ופלפל שחור ומטגנים קלות במחבת, מוסיפים לתבשיל.
מערבבים את טחול העוף עם מלח ופלפל, מטגנים קלות במחבת ומוסיפים לתבשיל.
חולטים את המוח במים חמים 5 דקות, חותכים לקוביות ומוסיפים לתבשיל.
מערבבים את הכבד עם פלפל שחור ומטגנים קלות. מוסיפים לתבשיל כ-10 דקות לפני סיום הבישול.
יש להקפיד על סדר הכנסת הבשר לתבשיל.
בסוף הבישול מוסיפים מיץ מחצי לימון (לא חובה), מערבבים, ומוסיפים צרור פטרוזיליה קצוץ דק ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0