המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערת המיקסר את הקמח, השמרים היבשים ואת הסוכר. מוסיפים את המים לאט ולבסוף את המלח.
משאירים את התערובת מכוסה בנילון נצמד שיתפח לנפח כפול.
מוציאים את האויר ומתפיחים שוב.
בינתיים מחממים סיר עם שמן עמוק ל-150-160 מעלות.
קורצים מהבצק כדורים בקוטר שבעה ס"מ, מושכים לצדדים, יוצרים חור באמצע ומעבירים בזהירות לשמן. מטגנים עד שהטבעות מזהיבות והופכים.
מוצאים לצלחת עם נייר סופג. סמוך להגשה מפזרים מעל סוכר וטורפים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3