המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את הכרעיים וסוגרים אותם בצריבה קלה על המחבת.
בסיר אחר מבשלים 3 כוסות פתיתים עם בורגול עם 4 כוסות מים ולהוסיף את התבלינים- לפי הטעם.- ולבשל חצי בישול, ולסנן מהמים.
בסיר שיכול להכנס גם לתנור- מניחים נייר אפייה שמים שמן (חצי סמ) בתחתית.
מבשלים אש נמוכה 30 דקות.
אחר כך מעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-45 דקות נוספות.
שכבה ראשונה: מסדרים על הנייר אפיה, פלחי בטטות, פלחי תפוח אדמה, רצועות בצל ומפזרים תבלינים. מעל מעבירים לשכבה אחידה חצי מכמות הפתיתים בורגול.
שכבה שנייה: מניחים את העוף ושיני השום, בוזקים סילאן ושוב תבלינים לפי הטעם.
שכבה שלישית: שאר הפתיתים עם הבורגול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0