המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את כל הירקות טיגון זהוב. מוציאים למסננת.
מטגנים את נתחי העוף עד הזהבה.
בסיר גבוה מטגנים את הפתיתים טיגון קל עם השמן זית. מוציאים לכלי נפרד.
בונים את המנה: בסיר העמוק מניחים את נתחי העוף במעגל, מוסיפים את הירקות, פטרוזיליה ולבסוף את הפתיתים. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומתבלים. מביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה נמוכה ככל האפשר ומבשלים עוד 20 דקות.
מכבים ומחכים עוד 20 דקות.
בצלחת גדולה לאחר כבוד הופכים את הסיר על הצלחת מרימים בזהירות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0