המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר סוטאז' רחב מטגנים את האטריות, תוך כדי ערבוב, עד להשחמה מלאה. שמים בצד.
חותכים לתוך הסיר את תפוחי האדמה והבצל ומטגנים יחד עם שמן הזית. מזיזים הצידה ומוסיפים את הפרגיות. מתבלים במלח, פלפל שחור, ראס אל חנות וצורבים משני הצדדים.
כשהכל צרוב מוסיפים את האורז, 3 כוסות מים ואת השערייה – האטריות המטוגנות. מבשלים על אש הכי נמוכה, ממש נמוכה כשעה וחצי עד שעתיים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0