המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יוצקים למחבת בעומק בינוני, 2 כוסות שמן קנולה ומטגנים את החצילים, קוביות תפוח האדמה, קוביות הבטטות ופרוסות תפוחי האדמה.
מפחיתים את כמות השמן (משאירים כ-2 כפות) במחבת, ומטגנים את הבצל עד שקיפות והזהבה קלה.
בסיר (רצוי טפלון) מניחים שכבת פרוסות תפוחי אדמה. שוטפים את האורז, ומוסיפים מעל תפוחי האדמה. יוצקים לסיר 1/2 4 כוסות מים רותחים, מוסיפים את התבלינים ו-6 כפות שמן קנולה.
מביאים לרתיחה, ומוסיפים את הירקות המטוגנים והפטרוזיליה. מערבבים בזהירות רק מלמעלה, כדי לא לערבב את תפוחי האדמה שבתחתית.
מכסים במגבת מטבח, ומעליה שמים את מכסה הסיר. מבשלים על הלהבה הנמוכה ביותר בכיריים, עד שאין נוזלים והתבשיל מוכן.
מקררים מעט, והופכים על צלחת הגשה. בהגשה מפזרים מעט פטרוזיליה טרייה קצוצה מעל, לקישוט. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0