מוסיפים לקערת המיקסר את הקמח, הסוכר והמלח, ומערבבים היטב.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לקערה את השמרים ומערבבים. מחברים למיקסר את וו הלישה ומערבלים במהירות נמוכה, תוך כדי הוספת השמן, ויציקת הדרגתית של המים לבצק. מערבלים במשך כ- 10 דקות, עד לקבלת בצק רך וגמיש.
שלב 3
0 דקות
מוציאים את הבצק למשטח עבודה עם מעט קמח, ויוצרים ממנו גליל.
שלב 4
0 דקות
בעזרת סכין חדה פורסים את גליל הבצק לכ-5, ויוצרים מכל חתיכת בצק צורת גליל מאורך.
שלב 5
0 דקות
מניחים את גלילי הבצק בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ובמרחקים גדולים זה מזה.
שלב 6
0 דקות
מכסים את התבנית במגבת. מתפיחים את גלילי הבצק במשך כ-45 דקות.
שלב 7
0 דקות
מברישים את גלילי הבצק בביצה הטרופה. מפזרים מעל גלילי הבצק שומשום וזעתר.
שלב 8
0 דקות
מעבירים לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות, ועד שהמקלות תפוחים וזהובים. מומלץ מאוד להימנע מאפיית יתר.
שלב 9
0 דקות
מוציאים את מקלות הלחם מהתנור וחוצים אותם לאורכם. מגישים מיד כשהם חמים.
שלב 1
מתוך
9
מוסיפים לקערת המיקסר את הקמח, הסוכר והמלח, ומערבבים היטב.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים לקערה את השמרים ומערבבים. מחברים למיקסר את וו הלישה ומערבלים במהירות נמוכה, תוך כדי הוספת השמן, ויציקת הדרגתית של המים לבצק. מערבלים במשך כ- 10 דקות, עד לקבלת בצק רך וגמיש.
שלב 3
מתוך
9
מוציאים את הבצק למשטח עבודה עם מעט קמח, ויוצרים ממנו גליל.
שלב 4
מתוך
9
בעזרת סכין חדה פורסים את גליל הבצק לכ-5, ויוצרים מכל חתיכת בצק צורת גליל מאורך.
שלב 5
מתוך
9
מניחים את גלילי הבצק בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ובמרחקים גדולים זה מזה.
שלב 6
מתוך
9
מכסים את התבנית במגבת. מתפיחים את גלילי הבצק במשך כ-45 דקות.
שלב 7
מתוך
9
מברישים את גלילי הבצק בביצה הטרופה. מפזרים מעל גלילי הבצק שומשום וזעתר.
שלב 8
מתוך
9
מעבירים לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 180 מעלות למשך כ- 20 דקות, ועד שהמקלות תפוחים וזהובים. מומלץ מאוד להימנע מאפיית יתר.
שלב 9
מתוך
9
מוציאים את מקלות הלחם מהתנור וחוצים אותם לאורכם. מגישים מיד כשהם חמים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0