המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה קטנה ערבבו את הביצים והמים.
ערבבו את פירורי הלחם ביחד עם המלח בקערה שנייה ובקערה שלישית ערבבו את הקמח והקורנפלור.
הרתיחו את השמן על אש גבוהה (מומלץ להשתמש במחבת איכותית שומרת חום).
טבלו כל מקל מוצרלה בתורו בקערת הקמח, לאחר מכן בקערת הביצה ולסיום בקערת פירורי הלחם.
לסיום טגנו את המקל בשמן עד להשחמה (בערך 30 שניות) הסירו מהשמן והכניסו לקערה עם נייר סופג.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0