שמים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון עם להב פלסטיק. מוסיפים את קוביות החמאה (אפשר להשתמש גם במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומעבדים כשתי דקות לתערובת פירורית.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את השמן, הביצים והמים וממשיכים לעבד עוד כשתי דקות לבצק רך.
שלב 3
0 דקות
בשלב הזה אפשר לשמור את הבצק במקרר עטוף בניילון, או להכין מיד את המקלות.
שלב 4
0 דקות
מחממים תנור ל-190 מעלות.
שלב 5
0 דקות
על משטח מקומח קלות, יוצרים מהבצק חבלים בעובי ס"מ אחד (אם הבצק מאוד דביק, מטפלים בו בידיים מקומחות).
שלב 6
0 דקות
חותכים את החבלים למקטעים באורך שמונה עד עשרה ס"מ ומסדרים אותם בתבנית מרופדת על גבי נייר אפייה.
שלב 7
0 דקות
מברישים את המקלות בחלבון וזורים מעט שומשום (או כל ציפוי אחר לפי הטעם).
שלב 8
20 דקות
אופים כ-20 דקות, עד שהמקלות משחימים קלות.
שלב 9
0 דקות
מאחסנים בכלי אטום לאחר צינון מלא.
שלב 1
מתוך
9
שמים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון עם להב פלסטיק. מוסיפים את קוביות החמאה (אפשר להשתמש גם במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומעבדים כשתי דקות לתערובת פירורית.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים את השמן, הביצים והמים וממשיכים לעבד עוד כשתי דקות לבצק רך.
שלב 3
מתוך
9
בשלב הזה אפשר לשמור את הבצק במקרר עטוף בניילון, או להכין מיד את המקלות.
שלב 4
מתוך
9
מחממים תנור ל-190 מעלות.
שלב 5
מתוך
9
על משטח מקומח קלות, יוצרים מהבצק חבלים בעובי ס"מ אחד (אם הבצק מאוד דביק, מטפלים בו בידיים מקומחות).
שלב 6
מתוך
9
חותכים את החבלים למקטעים באורך שמונה עד עשרה ס"מ ומסדרים אותם בתבנית מרופדת על גבי נייר אפייה.
שלב 7
מתוך
9
מברישים את המקלות בחלבון וזורים מעט שומשום (או כל ציפוי אחר לפי הטעם).
שלב 8
מתוך
9
אופים כ-20 דקות, עד שהמקלות משחימים קלות.
שלב 9
מתוך
9
מאחסנים בכלי אטום לאחר צינון מלא.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1