מחממים תנור ל-200 מעלות. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ, מברישים בביצה ומפזרים מעל את הפרמז'ן המגורר.
שלב 2
0 דקות
חותכים לרצועות בעובי 1.5 ס"מ ומגלגלים משני הקצוות, כך שמכל רצועה תתקבל צורת בורג, כשצד הפרמז'ן כלפי חוץ. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-12 דקות, עד שהמקלות זהובים.
שלב 1
מתוך
2
מחממים תנור ל-200 מעלות. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 1/2 ס"מ, מברישים בביצה ומפזרים מעל את הפרמז'ן המגורר.
שלב 2
מתוך
2
חותכים לרצועות בעובי 1.5 ס"מ ומגלגלים משני הקצוות, כך שמכל רצועה תתקבל צורת בורג, כשצד הפרמז'ן כלפי חוץ. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-12 דקות, עד שהמקלות זהובים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0