מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, עד שמתקבל קצף יציב.
שלב 2
0 דקות
טורפים בקערה את החלמונים, ומקפלים לתוכם את קצף החלבונים.
שלב 3
0 דקות
מקציפים את השמנת המתוקה, עד לקבלת קצף יציב.
שלב 4
0 דקות
מאחדים את הקצפת עם תערובת הביצים והסוכר, ומוסיפים תמצית וניל.
שלב 5
5 דקות
בקערה נפרדת, מועכים את הבמבה ומוסיפים לתערובת.
*ניתן להמיר את הבמבה ב-6 כפות חמאת בוטנים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 6
0 דקות
אם רוצים את המתכון כעוגה, מעבירים לשתי תבניות מאורכות או לתבנית אחת עגולה/מלבנית כרצונכם, ושומרים בהקפאה לפחות כ-7-8 שעות.
שלב 7
0 דקות
אם רוצים לאכול כגלידה רגילה וטעימה, ניתן להעביר לכל כלי ולהקפיא כ-4 שעות.
שלב 1
מתוך
7
מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, עד שמתקבל קצף יציב.
שלב 2
מתוך
7
טורפים בקערה את החלמונים, ומקפלים לתוכם את קצף החלבונים.
שלב 3
מתוך
7
מקציפים את השמנת המתוקה, עד לקבלת קצף יציב.
שלב 4
מתוך
7
מאחדים את הקצפת עם תערובת הביצים והסוכר, ומוסיפים תמצית וניל.
שלב 5
מתוך
7
בקערה נפרדת, מועכים את הבמבה ומוסיפים לתערובת.
*ניתן להמיר את הבמבה ב-6 כפות חמאת בוטנים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 6
מתוך
7
אם רוצים את המתכון כעוגה, מעבירים לשתי תבניות מאורכות או לתבנית אחת עגולה/מלבנית כרצונכם, ושומרים בהקפאה לפחות כ-7-8 שעות.
שלב 7
מתוך
7
אם רוצים לאכול כגלידה רגילה וטעימה, ניתן להעביר לכל כלי ולהקפיא כ-4 שעות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0