המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה, עד שמתקבל קצף יציב.
טורפים בקערה את החלמונים, ומקפלים לתוכם את קצף החלבונים.
מקציפים את השמנת המתוקה, עד לקבלת קצף יציב.
מאחדים את הקצפת עם תערובת הביצים והסוכר, ומוסיפים תמצית וניל.
בקערה נפרדת, מועכים את הבמבה ומוסיפים לתערובת. *ניתן להמיר את הבמבה ב-6 כפות חמאת בוטנים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
אם רוצים את המתכון כעוגה, מעבירים לשתי תבניות מאורכות או לתבנית אחת עגולה/מלבנית כרצונכם, ושומרים בהקפאה לפחות כ-7-8 שעות.
אם רוצים לאכול כגלידה רגילה וטעימה, ניתן להעביר לכל כלי ולהקפיא כ-4 שעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0