המתכון הזה נוצר עבור 45 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים חלבונים עם 1/3 כוס סוכר למשך דקה אחת במהירות גבוהה, עד קבלת קצף רך ולא יציב מידי (מרקם של "קצף גילוח").
מנפים בעזרת מסננת את החומרים היבשים (אבקת סוכר, אבקת שקדים וקקאו), בקערה נפרדת.
מקפלים אל תוך קצף החלבונים את החומרים היבשים המנופים, בעזרת מרית/לקקן, עד קבלת תערובת תפוחה וסמיכה.
מניחים נייר אפייה ע"ג תבנית אפייה ומזלפים בעזרת שק זילוף את התערובת, לעיגולים קטנים. 9*10, סה"כ 90 עוגיות בתבנית.
אופים בטמפ' של 160 מעלות, כ-15 דקות. מקררים לטמפ' החדר.
מכינים את המילוי: מביאים לסף רתיחה את השמנת המתוקה ויוצקים על השוקולד המריר. מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד ומוסיפים את האינסטנט פודינג וניל, ומערבבים.
משאירים מחוץ למקרר למשך כשעה, או עד התקשות חלקית של השוקולד.
מרכיבים את המנה: הופכים 1/2 מכמות העוגיות ומזלפים לתוכן מן המילוי. מכסים בשארית העוגיות הנותרות. שומרים בכלי אטום, מחוץ למקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0